غبار روبی و عطرافشانی مزار شهدا در اولین روز از هفته کارگر

همزمان با ایام هفته کار و کارگر و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کارگر و تجدید میثاق با آرمان‌های والای شهدا ، مراسم غبارروبی و عطر افشانی مزار مطهر شهدا در منطقه آزاد اروند، انجام شد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد اروند، ، در اولین روز از هفته کارگر با حضور «روح الله خزایی» معاون توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری،«محبوبه آل علی» مدیرکار و خدمات اشتغال سازمان منطقه آزاد اروند و برخی دیگر از مسئولان محلی، در محل گلزار شهدای شهرستان آبادان، آئین غبارروبی و گل افشانی مزار مطهر شهدا برگزار شد.

در این مراسم، ضمن غبار روبی قبور مطهر شهدا با ذکر فاتحه و صلوات و با تقدیم شاخه‌های گل، یاد و خاطره فداکاری‌های رزمندگان اسلام و شهیدان کارگر گرامی داشته و با آرمان‌های شهدا و امام شهیدان تجدید بیعت شد.

گفتنی است هر ساله در اولین روز از هفته کارگر این مراسم معنوی با حضور مسئولین در منطقه آزاد اروند، برگزار می شود.

نمایش بیشتر

مطالب مرتبط

دکمه بازگشت به بالا