شهید سیدحسن نصرالله یکی از شخصیت‌های تأثیرگذار در جهان

شهید سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان تربیت یافته مکتب امام حسین علیه السلام و متاثر از مکتب امام خمینی ره ، به عنوان یکی از شخصیت‌های تأثیرگذار در خاورمیانه و بلکه در جهان بود که ویژگی‌ها و خصوصیات منحصر به فردی داشت که باعث شد بعنوان یک رهبر مطرح در منطقه ظاهر شود.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد اروند، برخی از مهم‌ترین خصوصیات این مرد الهی که می شود بدان اشاره نمود؛ عبارتند از:
عبد خالص خدا
إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَیَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا (سوره مریم، آیه ۹۶)
ترجمه: به راستی کسانی که ایمان آورده‌اند و کارهای شایسته انجام داده‌اند، به زودی خداوند رحمان برای آنان محبتی (در دل‌ها) قرار می‌دهد. این آیه بیان می‌کند که خداوند به مؤمنانی که ایمان دارند و اعمال صالح انجام می‌دهند، محبت و دوستی در دل‌های دیگران قرار می‌دهد. این محبت می‌تواند به شکل احترام، محبوبیت یا نفوذ در میان مردم باشد. این وعده الهی نشان‌دهنده این است که اعمال نیک و ایمان واقعی، تأثیرات مثبتی در زندگی فردی و اجتماعی افراد دارد؛ سید حسن نصرالله نمونه بارز عمل به این آیه بود که امروز هم در تشییع پیکر این شهید والامقام بخوبی قابل مشاهده بود.

عدم اعتماد به استکبار
آیه ۱۱۳ سوره هود اشاره دارد: وَلَا تَرْکَنُوا إِلَى الَّذِینَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّکُمُ النَّارُ وَمَا لَکُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِیَاءَ ثُمَّ لَا تُنْصَرُونَ (سوره هود، آیه ۱۱۳) ترجمه: و به سمت کسانی که ستم کرده‌اند تمایل نداشته باشید، که آتش (دوزخ) به شما برسد و در آن حال، جز خدا هیچ سرپرستی نخواهید داشت و یاری نخواهید شد. این آیه مؤمنان را از گرایش به ظالمان و ستمکاران برحذر می‌دارد و هشدار می‌دهد که چنین کاری عواقب سختی در پی خواهد داشت. اعتماد و توکل سید فقط بر خدا بود.

رهبری با درایت
سید حسن نصرالله به عنوان یک رهبر با درایت و مسلط شناخته می شد که توانسته بود حمایت گسترده‌ای در میان شیعیان و مردم لبنان و فراتر از آن جذب کند. سخنرانی‌های او پرشور و تأثیرگذار بود و توانسته بودبسیاری از مردم را بر علیه ظلم استکبار منسجم کند.
روحیه مردمی و در میان مردم بودن
او توانایی بالایی در برقراری ارتباط با مردم داشت و از طریق سخنرانی‌ها و پیام‌هایش، پیوسته با پایگاه مردمی خود در ارتباط بود، وی در سخنرانی‌هایش از زبان ساده و قابل فهم استفاده می‌کرد که این موضوع باعث نزدیکی بیشتر او به مردم می شد.

استراتژیست نظامی و سیاسی
سید حسن نصرالله به عنوان یک استراتژیست ماهر شناخته می شد که حزب‌الله را به یک نیروی مؤثر در لبنان و منطقه تبدیل کرد او در جنگ‌های مختلف، از جمله جنگ ۳۳ روزه با اسرائیل در سال ۲۰۰۶، نقش کلیدی ایفا کرد و توانست مقاومت مؤثری را سازماندهی کند.
زندگی ساده و مردمی
برخلاف بسیاری از رهبران سیاسی، نصرالله زندگی ساده‌ای داشت و این موضوع باعث محبوبیت بیشتر او در میان مردم شده است. او به عنوان یک فرد متواضع شناخته می شود که با مردم عادی در ارتباط بود.

تحمل فشارهای بین‌المللی
سید حسن نصرالله و حزب‌الله تحت فشارهای بین‌المللی زیادی قرار داشته و دارند، اما او توانسته بود با مدیریت قوی، این فشارها را تحمل کند و حزب‌الله را به عنوان یک نیروی مؤثر حفظ کند.

مهارت در مدیریت بحران
او توانسته بود در شرایط بحرانی، مانند جنگ‌ها و تحریم‌ها، با مدیریت قوی، حزب‌الله را هدایت کند و از آن به عنوان یک نیروی مقاومت استفاده کند.

شجاعت و ایستادگی
سید حسن نصرالله به دلیل شجاعت و ایستادگی در برابر فشارهای داخلی و خارجی، به عنوان یک نماد مقاومت شناخته می‌شود او در شرایط سخت، مانند جنگ‌ها و تحریم‌ها، همواره ایستادگی کرده است.

دانش مذهبی و سیاسی
سید حسن نصرالله به عنوان یک روحانی شیعه، از دانش مذهبی عمیقی برخوردار بودو این دانش را در کنار بصیرت جهت پیشبرد اهداف سیاسی و اجتماعی حزب‌الله به کار می برد. سید حسن نصرالله با تمام ویژگی ها، قابلیت ها و محبوبیت بی نظیر در میان مسلمانان و اعراب خود را سرباز مقام معظم رهبری می‌دانست و ولایت پذیری را به حرف و عمل ثابت کرده بود و با قدرت رهبری، ایمان قوی ،بصیرت عمیق،شجاعت، تاکید براهداف و مقاومت و مردمی بودن، به عنوان یکی از شخصیت‌های کلیدی در منطقه بود که توسط اسراییل خبیث به همراه برخی از یارانش مثل سید هاشم صفی الدین با بمب های آمریکایی به شهادت رسید و به دوست و به رفیق و یار قدیمی خود حاج قاسم سلیمانی پیوست اما راه و حرکت و تربیت یافتگان او تا ظهور منجی عالم ادامه خواهد داشت…. (ولا تحسبن الذین قتلو فی سبیل الله امواتا بل احیا عند ربهم یرزقون)

حجت الاسلام والمسلمین هادی زرشناس معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند

نمایش بیشتر

مطالب مرتبط

دکمه بازگشت به بالا