برگزاری رویداد ایتاپ دانشجویی در منطقه آزاد اروند

مدیر آموزش، تعالی و بلوغ کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند، گفت: رویداد ایتاپ (ایده تا پدیده) در هفته پژوهش به میزبانی مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، با همکاری سازمان منطقه آزاد اروند، پارک علم و فناوری خوزستان، دانشگاه علوم پزشکی آبادان و دانشکده نفت آبادان، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد اروند، ضیاء جعفری اظهار داشت: رویداد کارآفرینى و ایده محورى ایتاپ دانشجویى با محوریت هاى هوش مصنوعى و کاربرد آن، شناورهاى هوشمند دریایى ، محیط زیست پایدار دریایى ،بازیافت پسماندهاى صنعتى، فناورى هاى نوین در ارتقا سلامت و کارآفرینى سلامت دیجیتال برگزار شد.

جعفری در توضیح روند برگزاری این رویداد، خاطرنشان کرد: فرآیند ثبت ایده برای این رویداد از تاریخ ۱۵ آبان‌ماه آغاز شد و تا ۱۷ آذرماه ادامه داشت. در مجموع، ۷۱ ایده به دبیرخانه رویداد ارسال شد که پس از پایش اولیه، ۴۴ ایده به مرحله نهایی راه یافتند. شرکت‌کنندگان در این مرحله فرصت یافتند تا ایده‌های خود را در مقابل داوران ارائه و با دیگر شرکت‌کنندگان به رقابت بپردازند.

گفتنی است؛ پس از ارائه ایده‌ها و ارزیابی دقیق داوران، نفرات برتر به شرح زیر اعلام شدند:
1. زیبا جوانمردی: با ایده “بهینه‌سازی مصرف سوخت شناورهای دریایی با استفاده از هوش مصنوعی”
2. هومن رادفر: با ایده “بهره‌گیری از هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء در صنعت شیلات و آبزی‌پروری”
3. ناهید بهرسی: با ایده “پلتفرم فروش پسماند صنعتی: راهکاری برای بهبود مدیریت و بازیافت مواد در صنایع مختلف”
4. حسین سروستانی: با ایده “پلتفرم آنلاین برای فروش یا تبادل پسماندهای صنعتی”
5. حسنه بروایه: با ایده “استفاده از آبزیان دورریز در تورهای صیادی: استخراج روغن برای بهره‌برداری در صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی”
ایده منتخب از نگاه حضار
در کنار داوری رسمی، حضار نیز در نظرسنجی‌های این رویداد شرکت کردند و دو ایده را به عنوان برگزیده خود انتخاب کردند:
آریان عابدنژاد: با ایده “سیستم هوشمند پایش و کنترل صید”
الهه کریم‌زاده سورشجانی: با ایده “دستگاه پوشیدنی هوشمند: راهکاری نوین برای مدیریت دیابت و بهبود کیفیت زندگی بیماران”

ایتاپ رویدادی است که به ایده پردازان فرصت می‌دهد تا با طرح ایده خود در جمع سایر شرکت کنندگان، دانشجویان و داوران و فعالان علمی و اقتصادی آن را سنجیده، تجزیه و تحلیل و تکمیل نمایند و در نهایت با حمایت پارک علم و فناوری خوزستان به مرحله تجاری سازی برسانند.

نمایش بیشتر

مطالب مرتبط

دکمه بازگشت به بالا