بهره‌برداری موقت از پل شهدای اروند؛ هدیه‌ای به مردم شریف و صبور منطقه

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند گفت: پل شهدای اروند با هدف کاهش بار ترافیکی، تسهیل تردد شهروندان و زائران اربعین حسینی به‌صورت موقت به بهره‌برداری رسید و این پروژه، تقدیم به مردم شریف، صبور و نجیب خرمشهر و منطقه آزاد اروند است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد اروند، مصطفی خانزادی مدیرعامل این سازمان با اعلام بهره‌برداری موقت از پل شهدای اروند اظهار داشت: مردم خرمشهر در طول اجرای این پروژه با صبر، نجابت و همراهی خود، سختی‌های ناشی از عملیات عمرانی را تحمل کردند و امروز این پل، به پاس این همراهی، تقدیم آنان می‌شود.

وی افزود: بهره‌برداری موقت از این پل با هدف روان‌سازی تردد، کاهش گره‌های ترافیکی و ارائه خدمات بهتر به شهروندان و زائران اربعین حسینی انجام شده است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند با اشاره به شرایط اجرای این پروژه تصریح کرد: پل شهدای اروند در شرایط دشوار ناشی از جنگ تحمیلی اخیر و محدودیت‌های اقتصادی کشور، با تلاش شبانه‌روزی مجموعه اجرایی به مرحله بهره‌برداری موقت رسید و پس از تکمیل نهایی و در آینده نزدیک، مشخصات فنی و جزئیات کامل آن به اطلاع مردم خواهد رسید.

وی در پایان از تمامی مدیران، معاونت‌ها، کارشناسان، مهندسان، کارگران، شرکت پیمانکار و دستگاه‌های اجرایی که در اجرای این پروژه مشارکت داشتند، قدردانی کرد.

نمایش بیشتر

مطالب مرتبط

دکمه بازگشت به بالا