برگزاری دوره کمک‌های اولیه ویژه موسسات خیریه اروند

مدیر اجتماعی و محرومیت زدایی سازمان منطقه آزاد اروند از برگزاری یک دوره تخصصی کمک‌های اولیه ویژه موسسات خیریه در این منطقه، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد اروند، سید محمد سیدی با اشاره به شرایط حساس و جنگ تحمیلی در کشور، آشنایی با نکات اولیه امدادی را مهم ارزیابی کرد و افزود: با توجه به شرایط بحرانی و جنگ ناعادلانه که بر میهن عزیزمان ایران تحمیل شده، معاونت فرهنگی سازمان منطقه آزاد، یک دوره تخصصی برای موسسات خیریه برگزار نمود تا در صورت نیاز به مددجویان و دیگر همشهریان یاری رسانند.

وی با بیان اینکه در چنین بحران‌هایی بسیار مهم است که بتوانیم به خود و اطرافیان‌مان کمک کنیم تا بهتر با سختی‌ها کنار بیاییم، اظهار داشت: این دوره با هدف کاهش آسیب ‌های ناشی از بروز احتمالی حادثه برگزار شد تا فراگیران بتوانند قبل از حضور کادر درمان در صحنه، اقدامات اولیه به منظور نجات جان مصدوم را به کار ببرند.

نمایش بیشتر

مطالب مرتبط

دکمه بازگشت به بالا