اکران فیلم‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت» در آبادان

اکران فیلم‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت که به‌دلیل ارتحال آیت‌الله شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، و اعلام سه روز عزای عمومی به تعویق افتاده بود، امروز و فردا ۱۴ و ۱۵ دی‌ماه در سینما مهر آبادان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد اروند، برگزاری این رویداد فرهنگی فرصتی ارزشمند برای ارتقای جایگاه فرهنگی و هنری منطقه و تعامل مستقیم مخاطبان با جریان سینمای مستند کشور فراهم می‌کند. جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت به‌عنوان یکی از معتبرترین رویدادهای سینمای مستند ایران، با نمایش آثار شاخص و متنوع، بستر مناسبی برای گفت‌وگوهای فرهنگی، تبادل تجربه و ارتقای دانش و مهارت فعالان این حوزه ایجاد می‌کند.
بر اساس این گزارش، فیلم‌های جشنواره در دو سانس ۱۸ و ۲۰ به نمایش درمی‌آیند.

در روز نخست، ۱۴ دی‌ماه، در سانس ۱۸ فیلم‌های «کورش»، «دیدار بلوط»، «دخترک فصل انگور» و «آخرین کلک» و در سانس ۲۰ فیلم‌های «رویای ناتمام» و «موسیقی» اکران می‌شوند.

در روز دوم، ۱۵ دی‌ماه، سانس ۱۸ به نمایش فیلم‌های «بال‌های آوازخوان» و «جایی برای ایستادن» اختصاص دارد و در سانس ۲۰ نیز فیلم‌های «کابوک»، «در معرکه» و «صغری رئیس» روی پرده می‌روند.

نمایش بیشتر

مطالب مرتبط

دکمه بازگشت به بالا