توسعه اقتصادی شلمچه با نگاه ویژه سازمان منطقه آزاد اروند

محمد رضا حکمی عضوموظف هیأت مدیره سازمان منطقه آزاد اروند ضمن بازدید از گذرگاه مرزی شلمچه، گفت: در دوره جدید مدیریتی و با رهنمودهای مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند و دستورات موکد ایشان، با هدف توسعه و رشد اقتصادی در زمینه صادرات و واردات ، توجه ویژه‌ای به شلمچه و فعالان اقتصادی خواهد شد.

به گزاش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد اروند، محمد رضا حکمی مرز بین اللملی شلمچه را یکی از مهم ترین مرزهای جمهوری اسلامی ایران با کشورهای همسایه و دروازه تجارت خارجی و صادرات کالا به کشور عراق دانست و افزود: در سال گذشته حدود ۲ میلیارد دلار صادرات از مرز شلمچه به کشور عراق محقق شده که این مهم لزوم توجه جدی و بیش از پیش به این گذرگاه مرزی را در دستور کار ما قرار می دهد.

وی با بیان اینکه اقدامات زیادی در سنوات گذشته در این مرز استراتژیک انجام شده و جای تقدیر دارد، افزود: با توجه به وظایف و اهمیت این مرز اقداماتی که تاکنون انجام شده، کافی نبوده است.

حکمی، تصریح کرد: در دوره جدید مدیریتی با رهنمودهای مدیر عامل این سازمان و دستورات موکد ایشان توجه ویژه‌ای به شلمچه و فعالان اقتصادی آن با هدف توسعه و رشد اقتصادی در زمینه صادرات و واردات، خواهد شد.

عضو موظف هیأت مدیره سازمان منطقه آزاد اروند، اذعان داشت: بی تردید اجرای پروژه های زیرساختی و تکمیل و تسهیل فرآیندهای اداری آن با همکاری بخش خصوصی در اولویت کاری سازمان منطقه آزاد اروند، خواهد بود.

نمایش بیشتر

مطالب مرتبط

دکمه بازگشت به بالا