بازدید معاون فرهنگی و گردشگری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد از غرفه منطقه آزاد اروند در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران

در حاشیه برگزاری نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران دکتر مزینانی، معاون فرهنگی و گردشگری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد، از غرفه منطقه آزاد اروند بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد اروند، در این بازدید، وی ضمن آشنایی با آخرین دستاوردها و برنامه‌های گردشگری این منطقه، از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی و فرهنگی منطقه آزاد اروند که به یکی از مقاصد مهم گردشگری کشور تبدیل شده است، بازدید کردند.

منطقه آزاد اروند با موقعیت جغرافیایی ویژه و امکانات بی‌نظیر خود، توانسته است به قطب گردشگری جنوب کشور تبدیل شود و در این نمایشگاه نیز تلاش دارد تا ظرفیت‌های خود را به بازدیدکنندگان داخلی و خارجی معرفی کند. این منطقه با ترکیب جاذبه‌های تاریخی و طبیعی، فرصت‌های متعددی را برای توسعه صنعت گردشگری، تجارت و سرمایه‌گذاری فراهم کرده است.

بازدید معاون فرهنگی و گردشگری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد از غرفه منطقه آزاد اروند نشان از اهمیت این منطقه در توسعه صنعت گردشگری کشور و توجه به زیرساخت‌های گردشگری آن دارد.

نمایش بیشتر

مطالب مرتبط

دکمه بازگشت به بالا