برگزاری جشن خانواده بزرگ کارکنان سازمان منطقه آزاد اروند

همزمان با اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر، جشن خانواده بزرگ کارکنان سازمان منطقه آزاد اروند، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزا اروند، شامگاه روز گذشته و هم زمان با اعیاد شعبانیه و بزرگداشت دهه مبارک فجر جشن نشاط اجتماعی همراه با برنامه های شاد و مفرح ویژه خانواده های کارکنان سازمان منطقه آزاد اروند با استقبال کم نظیر آنها، در این سازمان برگزار شد.

برگزاری رویدادها و برنامه های مفرح در ایام مختلف سال و قدردانی از کارکنان یک کار ساده اما با اثربخشی بسیار بالاست که باعث بهره وری و کارایی بیشتر آنها خواهد شد.

نشاط و شادی بعنوان یکی از مهم ترین ارکان جامعه، بی شک از منظر علوم و افراد متخصص حوزه‌های مختلف، از نشانه‌های یک جامعه سالم است که ارگان ها و ادارات دولتی نیز باید به مناسبت های مختلف، این مهم را در دستورکار خود قرار دهند.

 

نمایش بیشتر

مطالب مرتبط

دکمه بازگشت به بالا