توزیع اقلام ورزشی بین کانون‌های فرهنگی هنری مساجد منطقه آزاد اروند

مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد منطقه آزاد اروند از توزیع اقلام ورزشی بین کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آبادان و خرمشهر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد اروند، حسین قانعیان‌پور مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد این منطقه، بیان کرد: به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر، در راستای رسیدگی به مشکلات موجود و ارتقاء سطح کیفی کانون‌های مساجد شهرستان های آبادان و خرمشهر، نشستی با مدیران این کانون‌ها برگزار شد.

وی با بیان اینکه این نشست به میزبانی کانون فرهنگی هنری «بیت الزهرا» مسجد حضرت معصومه(س) آبادان، برگزار شد، گفت: موضوعاتی نظیر ایجاد تعامل و ارتباط میان مدیران کانون ها در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد منطقه آزاد اروند، تصریح کرد: برخی از این کانون‌ها در قسمت ثبت گزارش فعالیت خود با مشکلاتی مواجه بودند که این موضوع برای رسیدگی در دستور کار قرار گرفت.

قانعیان پور با باین اینکه در این نشست تعدادی اقلام ورزشی مورد نیاز به ارزش ۹۵۰۰۰۰۰۰۰ ریال با مشارکت معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند به کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرهای آبادان و خرمشهر نیز اهدا شد، خاطرنشان کرد: در ادامه هر یک از مدیران مسئول کانون های مساجد با تأکید بر استمرار این قبیل نشست‌ها، خواستار توجه بیشتر به ظرفیت کانون‌های مساجد در حوزه های فرهنگی و هنری، منطقه شدند.

وی یادآور شد: در خلال انجام این رزمایش حمایتی، اقلام ورزشی بین ۲۹کانون فعال توزیع شد که این اقلام، شامل میز پینگ‌پنگ، راکت، توپ فوتبال، توپ والیبال، لباس و جوراب ورزشی می شد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد منطقه آزاد اروند، اظهار کرد: همچنین سامانه بچه‌های مسجد  به آدرس  https://b2n.ir/s94025 راه اندازی شده تا بر اساس آن، فعالیت کانون‌های فرهنگی مساجد در آن به ثبت برسد.

 

نمایش بیشتر

مطالب مرتبط

دکمه بازگشت به بالا