برگزاری پویش «حاج قاسم فردا» در منطقه آزاد اروند

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند از برگزاری پویش «حاج قاسم فردا» ویژه کودکان و نوجوانان مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی به مناسبت دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد اروند، قدرت اله طمیمیان ضمن اعلام این خبر، گفت: محورهای اصلی این پویش تبیین مکتب حاج قاسم سلیمانی، زندگینامه، وصیتنامه حاج قاسم سلیمانی، مرد میدان( شیوه ها و خصوصیات مبارزاتی حاج قاسم سلیمانی مبارزه با تروریسم ) برای مخاطبان کودک و نوجوانان است.

وی در توضیح قالب های اصلی این جشنواره، اظهار داشت: نقاشی، شعر، داستان، فیلم کوتاه و تیزر دابسمش و تئاتر خیابانی از مهم ترین قالب های این رویداد فرهنگی است که برای گروه سنی مورد هدف در نظر گرفته شده است.

طمیمیان تصریح کرد: کارگاه های آموزشی نیز در کنار دیگر برنامه های ذکر شده در محل سازمان منطقه آزاد اروند برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند فرصت ارسال آثار را تا ۱۲ دی ماه ۱۴۰۰ اعلام کرد و گفت: اگر احساس نیاز به تمدید مجدد تاریخ باشد بی تردید این اتفاق خواهد افتاد، همچنین علاقه مندان جهت شرکت در کارگاه های آموزشی می بایست عدد یک را به شماره ۵۰۰۰۵۰۰۰۶پیامک کنند.

گفتنی است علاقه مندان آثار خود را به آدرس ایمیل دبیرخانه این رویداد Festival@arvandfz.com ارسال و یا با شماره
۰۶۱۵۳۵۱۸۷-۹۲ تماس حاصل نمایند.

نمایش بیشتر

مطالب مرتبط

دکمه بازگشت به بالا