محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال روز فتح خرمشهر و به منظور افتتاح مهم ترین پروژه های زیرساختی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به منطقه آزاد اروند سفر کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد اروند، صبح روز پنج شنبه ۴ خرداد ماه ۹۶، محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تهران را به مقصد آبادان ترک کرد و هدف از سفر خود را افتتاح پروژه های مهم مخابراتی و فناوری اطلاعات در منطقه آزاد اروند بیان کرد.
در سفر واعظی به اروند، مدیر عامل شرکت مخابرات ایران و مدیر عامل شرکت تلفن همراه ایرانسل وی را همراهی کردند.
غلام رضا شریعتی، استاندار خوزستان، اسماعیل زمانی، مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد اروند، عبدالله کعبی عضو هیئت مدیره و موعود شمخانی، معاون فنی و امور زیربنایی این سازمان به همراه مدیران و مسئولان محلی و استانی، در بدو ورود وزیر ارتباطات به آبادان به استقبال وزیر ارتباطات رفتند.
اولین ایستگاه واعظی در منطقه آزاد اروند، حضور در مراسم تحویل نخستین لینک فیبر نوری خانگی (FTTH) در منزل خانواده معظم شهید حیاتیان در آبادان بود.
وی در جمع خبرنگاران هدف از سفر خود به اروند را بیان کرد و گفت: در این سفر، سه افتتاح بزرگ داریم که بخشی از آنها به شهرهای آبادان و خرمشهر اختصاص دارد.
واعظی افزود: برای افتتاح این پروژه ها شرکت مخابرات ایران، اپراتورها، شرکت ارتباطات زیرساخت و سازمان منطقه آزاد اروند سرمایه گذاری قابل قبولی داشتند و بیش از دو هزار میلیارد ریال اعتبار برای افتتاح این پروژه ها هزینه شده است.
واعظی خاطر نشان کرد: در شرکت مخابرات ایران تصمیم گرفته شد تا فیبر نوری را به محل های اقتصادی، بخش های کار و همچنین بخش خانگی ببریم که اولین ایستگاه ما، منطقه آزاد اروند به عنوان پایلوت در استان خوزستان است و بر آن هستیم تا فیبر نوری خانگی را به یک میلیون نقطه نصب و راه اندازی کنیم. این رویداد بی تردید تحولی برای حرکت به سمت و سوی شهر هوشمند شدن منطقه آزاد اروند خواهد بود.
وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات در بخش دیگری از سخنانش گفت: اجرای پایلوت طرح فیبر نوری خانگی که از منطقه آزاد اروند آغاز شده است قرار است در آینده نزدیک به کل استان خوزستان توسعه و گسترش یابد که برای آن بودجه ای نیز در نظر گرفته شده است.
محمود واعظی ضمن تشکر از همکاری ها و تلاش های سازمان منطقه آزاد اروند در جهت ایجاد تحول ساختاری در فناوری اطلاعات و ارتباطات و زیرساخت های مربوطه در آبادان و خرمشهر، عنوان کرد: اسماعیل زمانی مدیر عامل و دیگر اعضای هیئت مدیره همراه ایشان در منطقه آزاد اروند، بدون شک سهمی عمده را در تلاش برای رشد و گسترش فناوری های نوین مخابراتی در آبادان و خرمشهر دارند و از آنها برای این دغدغه و این میزان اهمیت و توجه به رشد و توسعه فناوری های نوین در منطقه تشکر و قدردانی می کنم.
وی در این باره افزود: توسعه زیرساخت های مخابراتی و گسترش فناوری های روز دنیا در مناطقی همچون منطقه آزاد اروند که پایگاه اقتصادی جنوب غرب استان خوزستان و کشور محسوب می شود، از اهمیت بالایی برخوردار است و در گسترش سرمایه گذاری های و حرکت به سمت تولید و اشتغال و کسب و کارهای نوین نقشی مهم را ایفا می کند.
اسماعیل زمانی مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد اروند نیز در ادامه، ضمن تشکر از حضور وزیر ارتباطات در منطقه آزاد اروند گفت: این سازمان همواره در تلاش برای توسعه و رشد زیرساخت های فیزیکی و نرم افزاری است. ما در هر دو بخش به موفقیت های قابل قبولی رسیده ایم.
ترمیم، اصلاح و توسعه زیرساخت های مخابراتی، از جمله مهم ترین فعالیت های ما در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات بوده است. از سوی دیگر رشد یک جامعه در گرو توجه به توسعه فضای اجتماعی و فرهنگی آن است و این سازمان مفتخر است در این زمینه فعالیت های شایسته ای را در حوزه آموزش منابع انسانی، توجه به زیرساخت های آموزشی به عنوان زیرساخت و اساس توسعه نرم افزاری منطقه، در آبادان و خرمشهر به سرانجام رسانده است.
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد اروند خاطر نشان کرد: ما در افق های بلند مدت، شهر هوشمند را برای منطقه آزاد اروند ترسیم کرده ایم و در این راستا تمام فعالیت ها و اقدامات ما در جهت گسترش و توجه به این هدف بوده است.
وی در پایان اظهار کرد: در شهر هوشمند منطقه آزاد اروند، درونمایه توسعه زیرساخت های فیزیکی و رشد و گسترش فرآیندهای ارتباطی و زیرساخت مخابراتی، جذب سرمایه گذار و رشد و توسعه اقتصادی در آبادان و خرمشهر است. این در حالی است که هرگونه فعالیت سرمایه گذاری در دنیای جدید در پیش زمینه خود، توسعه زیرساخت های فیزیکی و آماده سازی فرهنگی و اجتماعی را در آن منطقه داشته است.
بر همین اساس ما برای رشد و گسترش تولید و اشتغال در سایه سرمایه گذاری های نوین در اروند و در نهایت، رسیدن به شهری توسعه یافته و مدرن با بافت و ریشه غنی فرهنگی و اجتماعی، زیرساخت های مخابراتی و فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی را اساس این توسعه قرار داده ایم.
البته دیگر بخش های توسعه در حوزه عمران شهری نیز از جمله فعالیت های ما برای آن هدف بوده است.
در سفر یک روزه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به منطقه آزاد اروند چهار تفاهم نامه فی مابین سازمان منطقه آزاد اروند، شرکت مخابرات ایران، جمعیت هلال احمر و آموزش و پرورش به امضا رسید.
این تفاهم نامه ها عمدتا در حوزه هوشمند سازی فرآیندهای مخابراتی در حوزه منابع انسانی و گسترش فضای زیرساخت های فیزیکی در شبکه فیبر نوری در اروند بوده است.
نظرات بسته شده است.