بلوار اروند در مسیر اجرا

مدیر فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند از پیش‌بینی اجرای قطعه نخست بلوار اروند به طول تقریبی سه هزار و ۱۰۰ متر خبر داد و گفت: این محور به‌عنوان یک کریدور جدید ارتباطی نقش مهمی در رفع گره‌های ترافیکی و ارتقای دسترسی‌های منطقه، به‌ویژه در مسیر عبوری مقابل پالایشگاه آبادان ایفا خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد اروند، محمدجواد فرجی، مدیر فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند در حاشیه بازدید میدانی از مسیر احداث قطعه نخست پروژه بلوار اروند، تصریح کرد: این پروژه از انتهای بلوار قایقرانی مینوشهر آغاز می‌شود و در امتداد نوار ساحلی پس از عبور از محدوده باغ‌موزه دفاع مقدس و شرکت ایرانول به محور مقابل ورودی اصلی پالایشگاه آبادان متصل و در ادامه تا مسجد رنگونی‌ها امتداد خواهد یافت.

وی افزود: مسیری که احداث خواهد شد مسیر عبوری مقابل پالایشگاه آبادان را تقویت کرده و محل تردد خودروها را به دو مسیر رفت و برگشت تبدیل می‌کند.

فرجی با اشاره به طول تقریبی سه هزار و ۱۰۰ متری قطعه نخست این پروژه افزود: در محدوده مقابل پالایشگاه، تعریضی به میزان تقریبی ۲۰ متر در نظر گرفته شده است که مسیر از میدان الفی به سمت بلوار اروند هدایت خواهد شد و ترافیک عبوری مقابل درب اصلی پالایشگاه به‌شدت کاهش پیدا خواهد کرد.

فرجی، بلوار اروند را یکی از پروژه‌های زیرساختی اثرگذار بر شبکه حمل‌ونقل منطقه دانست و گفت: ایجاد این محور می‌تواند بخشی از بار ترافیکی مسیرهای موجود را کاهش داده و دسترسی به محدوده‌های پیرامونی را تسهیل کند.

مدیر فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند درباره مدل اجرایی پروژه نیز بیان کرد: برآورد اولیه اعتبار مورد نیاز برای احداث قطعه نخست حدود یک‌هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان است و این پروژه توسط قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) در قالب قرارداد طرح و ساخت اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: پیش از ورود پروژه به مرحله اجرا، بررسی‌های میدانی و فنی مسیر با حضور تیم‌های تخصصی سازمان منطقه آزاد اروند، قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) و مهندسان مشاور انجام شد تا شرایط موجود مسیر، محدودیت‌های اجرایی، نقاط اتصال و الزامات فنی در فرآیند طراحی مورد توجه قرار گیرد.

فرجی تأکید کرد: هدف از این بررسی‌های مشترک دستیابی به یک طرح اجرایی دقیق و منطبق با شرایط واقعی مسیر است تا ضمن رعایت ملاحظات فنی، فرآیند اجرای پروژه با کمترین چالش و بیشترین انطباق میان طراحی و عملیات اجرایی دنبال شود.

وی ضمن تقدیر و تشکر از مدیرعامل و معاون عمران این سازمان برای دستورات اجرایی و پیگیری آغاز این پروژه، اذعان داشت: با تکمیل مراحل طراحی و فراهم شدن مقدمات اجرایی، انتظار می‌رود عملیات احداث قطعه نخست بلوار اروند در آینده نزدیک آغاز شود و این محور پس از بهره‌برداری به یکی از مسیرهای مهم ارتباطی و زیرساختی منطقه با چشم‌اندازی زیبا تبدیل شود.

خروج از نسخه موبایل