به گزارش رواط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد اروند، دکتر سید مهدی موسوی، خاطرنشان کرد: طی انعقاد قرارداد با معاونت درمان تأمین اجتماعی استان خوزستان، یک دستگاه آمبولانس تویوتا هایس تیپA به منظور استقرار در کلینیک سوم خرداد شهرستان خرمشهر، خریداری شد.
وی افزود: این آمبولانس بهمنظور انتقال و درمان موقت بیماران قلبی، ریوی، تروما، سوختگی، سوانح و تصادفات جادهای، زایمان و… قابل استفاده است.
مدیر بهداشت و سلامت سازمان منطقه آزاد اروند این اقدام را در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی سازمان دانست و اذعان داشت: حمایت از نظام سلامت منطقه جزو وظایف سازمان منطقه آزاد اروند است و امیدواریم با تداوم این گونه اقدامات علاوه بر ادامه تعاملات فی مابین معاونت درمان تأمین اجتماعی استان و این سازمان، گام های موثری در جهت ارتقاء سطح سلامت و خدمت رسانی به بیماران شهرستان های آبادان و خرمشهر برداشته شود.