به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد اروند، «غلامحسین محمدی» معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، در نشستی با نمایندگان شهرهای آبادان و خرمشهر، مدیران سازمان منطقه آزاد اروند و مسئولان حیطه مراکز فنی و حرفهای و مشاغل و دستگاههای مرتبط در دو شهرستان که به میزبانی سازمان منطقه آزاد اروند، پیرامون مشکلات و نواقص و نیازهای مراکز آموزش فنی و حرفهای در شهرهای آبادان و خرمشهر، ضمن اشاره به نیاز کشور در سالهای پیش رو در ضمینه آموزش نیروی کار، بیان کرد: به دنبال یک برنامه مدون برای توسعه مشارکت وزارتخانه با کسب و کارها و تقاضامحور شدن آموزشهای مهارتی و ایجاد اشتغال را دنبال میکنیم.
وی با اشاره به ظرفیت بالای استان خوزستان و منطقه آزاد اروند، گفت: امکان اینکه تعداد زیادی از کسب و کارها به این حیطه متصل شوند وجود دارد و در همین سفر به خوزستان، چندین مرکز جوار کارگاهی در استان خوزستان به افتتاح رسید.
رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور وی با اشاره بهرهبرداری از مراکز آموزشی تعمیر موتور هواپیما و مراکز مهارت آموزشی تعمیر خودرو و قطعات الکترونیکی در استان خوزستان و منطقه آزاد اروند، یادآور شد: افتتاح این مراکز مهارت آموزی توام با بهرهوری، بازار کار و مهارت لازم را برای جوانان منطقه فراهم میآورد.
محمدی، یادآور شد: منطقه آزاد اروند ظرفیتهای شگرفی در شهرهای آبادان و خرمشهر دارد و فقط در این منطقه، بیش از ۴۰ هزار خودروی پلاک اروندی در حال تردد هستند. همچنین تعدادی زیادی وسایل نقلیه دریایی اط جمله قایق و لنج و .. وجود دارد که تعمیر این ماشینهای مکانیکی، نیازمند مهارتهای خاص خود است که آموزشهای لازم در این حیطه میتواند در کل کشور، مورد نیاز قرار گیرد، پیشنهاد داده شد که یک مرکز تخصصی برای این حوزه راهاندازی شود که به فضل خدا با سرمایهگذاری سازمان منطقه آزاد اروند و انعقاد تفاهمنامهای در این حیطه، مقرر شد تا با قرار گرفتن فضای زیرساختی برای تحقق این موضوع، نسبت به وقوع این رخداد مهم و اشتغال آفرین، اهتمام ورزیده شود.
وی افزود: موضوع دیپلماسی مهارت و ایجاد فرصت آموزش و ارز آوری از طریق مشارکت با کشور عراق است که در همجواری منطقه آزاد اروند است، که امروز تاکید شد تا تفاهمنامههای مشترکی که پیش از این با کشور همجوار منعقد شد، به مرحله اجرا برسد.
معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم تا در خرمشهر، یک مرکز تخصصی هتلداری راهاندازی کنیم و با مشارکت کسب و کارها در منطقه، نسبت به پوشش این مهارتها اهتمام ورزیم.
محمدی، تصریح کرد: جمیع این اقدامات، میتواند در سه سال پیشرو، پاسخگوی ۵۰ هزار جوان جویای شغل در بازار کار خواهد بود.
انتهای پیام/