به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد اروند،مدیر اجتماعی و محرومیت زدایی سازمان منطقه آزاد اروند با اعلام این خبر گفت: این نشست با توجه به آسیبهای نوپدید و موضوعات متنوع که مرتبط با حوزه اجتماعی است به منظور تبادل تجارب و اطلاعات و آشنایی کارشناسان مراکز اورژانس اجتماعی شهرستانها با فعالیت مراکز اورژانس اجتماعی در سطح استان، بررسی دستورالعملها و شفافسازی انتظارات از مراکز برای رسیدن به برش عملیاتی جهت خدمت رسانی به مردم و شهروندان بود.
حجت الاسلام علی هوشمندزاده افزود: اورژانس اجتماعی دستورالعملی است که بر اساس آمایش سرزمینی و سرشماری که اتفاق افتاده است شهرهایی که بیش از ۵۰ هزار نفر جمعیت داشته باشند مشمول خدمات سطح یک تا ۳ اورژانس اجتماعی قرار میگیرند. برنامه اورژانس، تلفیقی از مداخله در بحران، فردی، خانوادگی و اجتماعی (مرکز اورژانس اجتماعی)، خط تلفن اورژانس اجتماعی (۱۲۳)، تیم سیار اورژانس اجتماعی (خدمات اجتماعی سیار) و پایگاه اورژانس اجتماعی (پایگاه خدمات اجتماعی) است.
وی خاطر نشان کرد: یکی از موضوعات مهم در حوزه اورژانس اجتماعی مسئله اطلاعرسانی و دسترسی مردم به این سامانه است. نقش رسانهها در معرفی خط تلفن اورژانس اجتماعی بسیار مهم است. شهروندان باید در جریان خدمات و تفاوتهای اورژانس اجتماعی باشند و بیشتر با آن آشنا شوند.